12
Apr
07

Impossible is nothing, but everything

Kan man förklara varför man älskar en person? Är det hjärtat eller hjärnan som bestämmer? Oftast hittar man inget vettigt svar. Enda vettiga svar jag kan komma på är att man älskar för att man älskar. Det är inte alltid lätt att lyssna på sitt hjärta. Länge är den fylld av känsla av saknad och sorg. Den är trolös och orolig. Men hjärtat ska egentligen vara orolig och trolös. Den är ständigt rädd för att förlora allt för att uppnå vissa drömmar. Man lyssnar och hör saker som man är oftast inte ens beredd på att höra. Men får spendera hela sitt liv att lära känna sitt hjärta så man inte blir överraskad av det säger.

Hjärtat är för det mesta orolig. Den är rädd för den törs inte låta sina största drömmar gå i uppfyllelse. Den får dig att tro att ni inte förtjänar det. Eller att ni kanske inte kommer lyckas 100%. Hjärtat är dödsförskräckt bara den tänker på kärlek som skulle gå sönder för alltid, att lycka skulle omvandlas till olycka eller drömmar som skulle aldrig gå i uppfyllelse. Då lider hjärtat mest och olidligt mycket.

Samtidigt finns ju alltid räddslan av total lycka. Två av de stora tragedier i livet är ju total lycka och totalt misslyckande. Det är att inte få som man vill, och det andra är att få precis som man önskat sig. Får man inte det man strävat efter lider man av misslyckandet. Och får man precis som man vill så finns alltid risken att det inte alls var det man var ute efter från början.

Dagens Låt : Keane – This is the last time

Annonser

0 Responses to “Impossible is nothing, but everything”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Blog Stats

  • 23,914 hits
april 2007
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Categories

website free tracking

Senaste kommentarer

Annonser

%d bloggare gillar detta: